dilluns, 10 d’octubre del 2016

Demons, dels Imagine Dragons. 2n ESO.

Tots els grups de segon van voler tocar aquesta cançó del grup estadounidenc Imagine Dragons. Aquesta balada rock pertany al àlbum Night Visions, publicat en 2011. Aquesta cançó va tenir recentment un gran ressó mediàtic ja que va ser triada com a banda sonora d'un dels videojocs més comercials del moment.

ÀUDIO D'ESTUDI (la tocarem un to més baix que l'original per facilitar les notes de la flauta)



VIDEOCLIP DEL TEMA (no toqueu pas la nostra versió en flauta perquè està en una altra tonalitat)

Banda sonora de "L'últim mohicà". Optativa 4rt.

A quart d'ESO estem treballant la música del cinema. Hem triat el tema principal de la banda sonora del film "L'últim mohicà" (1992), del director Michael Mann. Es tracta d'un tema del compositor Trevor Jones on la melodia cobra una importàcia especial. Començarem tocant-la amb flautes, però farem algun tipus d'arrenjament especial.

ÀUDIO D'ESTUDI

dimecres, 5 d’octubre del 2016

Ampliació d'informació de la música i el cinema. Optativa de 4t.

De cara a les vostres presentacions a l'aula, aquí teniu alguns enllaços on podeu orientar quant als continguts la vostra presentació al aula de l'evolució de la música al cinema.

QUANT A L'EVOLUCIÓ DE LES MÚSIQUES DE CINEMA AL LLARG DE LES DÈCADES:




















QUANT A INFORMACIÓ GENERAL DE MÚSICA I CINEMA:


I QUANT A LES BANDES SONORES, POTSER AQUEST ÉS UN DELS WEBS MÉS INTERESSANTS AMB MOLTA INFORMACIÓ:



dilluns, 3 d’octubre del 2016

Les noves cançons de 1er d'ESO

Aquí us penjo els enllaços de cadascuna de les cançons que treballarem els de primer a partir de l'octubre. Alerta perquè aquestes ja no són tan senzilles com les primeres. De fet, aquelles eren d'un nivell de primària. Tocarà treballar cada dia una mica per aconseguir arribar a interpretar-les molt bé i gaudir d'elles. Caldrà estudiar-les per frases, o motius melòdics, treballar la digitació, donar-les un sentit melòdic i interpretar-les en grup amb algun arranjament. Espero que us hi agradin molt. Les treballarem a classe i tocarà assajar a casa.

                                                                     YMCA